Çakırözer’i, Sedef Medya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sezer ve Genel Yayın Yönetmeni Cihan Yıldırım ağırladı. Sezer, atılım içinde olan kurumu hakkında bilgi verdi. Çakırözer, aylık yayınlanan ve beşinci sayısı geçtiğimiz günlerde çıkan dergi, internet sitesinin rakamları, sosyal medyadan yapılan yayınlar, günün sonunda hazırlanan dijital gazete ve yeni nesil stüdyo hakkında bilgi aldı.

Gazeteci kökenli Milletvekili Çakırözer, “Eskişehir.Net yeni nesil medya ve yayıncılığın en güzel örneklerini veriyor. Yayınları ilgiyle takip ediliyor. Başarılar diliyorum” dedi. Sezer de “Daha iyisini, daha güzelini yapmak için çaba sarf ediyoruz. Adımızda Eskişehir var. Büyük bir marka değeri… Eskişehir ismine layık olacağız. Tarafsız değil, bağımsız yayıncılık yapacağız ” diye konuştu.

Çakörezer, Gazeteciler Emre Korkmaz, Merve Akman, Veysel Özdemir ve stajyer muhabirimiz Atahan Gezer ile de sohbet etti. 7 Haziran 2015 seçiminde CHP listesinden Eskişehir Milletvekili seçilen Çakırözer, 24 Haziran 2018’de yapılan genel seçimde listebaşı olarak yeniden milletvekili seçildi.