Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde yer alan amfi tiyatroda gerçekleştirilen ilk toplantıyla Mihalgazi ve Sarıcakaya mahalle muhtarlarıyla buluşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve belediye bürokratları ikinci toplantıda Mahmudiye ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların talep ve şikâyetlerinin dinlendiği, fikir alışverişinde bulunulan toplantılar devam edecek.

Pandemi dönemi boyunca çalışmalara ara verilmeden devam ettiğini ifade eden Başkan Büyükerşen, Mahmudiye ve mahallelerinde çalışmaların devam edeceğini belirterek, vatandaşlara ulaşma noktasında muhtarların kendilerine sağladığı büyük destekleri için teşekkür etti.

Gerçekleştirilen toplantıya Başkan Büyükerşen’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, genel sekreter yardımcılarıve belediye bürokratları da katıldı.

Mahmudiye'ye bağlı mahallelerin muhtarları, Muhtarlık Şube Müdürlüğü’nü hizmete geçirerek kendilerinin taleplerini ilgili birimlere daha kısa sürede ulaşmasını sağladığı ve hiçbir konuda desteğini esirgemediği için Başkan Büyükerşen ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.