Emekliye 13.750 TL ek ödeme! 4 banka yeni tablo yayınladı: Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank... Emekliye 13.750 TL ek ödeme! 4 banka yeni tablo yayınladı: Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank...

Başkan Büyükerşen mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Bir ülkenin demokratik, çağdaş ve gelişmiş sayılmasının en önemli kriterlerinden biri, engelli vatandaşlarına gösterdiği ilgidir. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızı sadece bir gün değil, yılın her günü hatırlamak, anlamak ve ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yapmak gerektiğinin bilincindeyiz. Bu doğrultuda onlardan gelen istekleri de değerlendirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.  

Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda yok sayılmaları ayıbına son vererek, onların toplum yaşamı ve çevre ile bütünleşmelerini sağlayıcı düzenlemeler gerçekleştirmek sosyal belediyecilik anlayışımızın temellerinden birini oluşturmaktadır. Kentte gerçekleştirdiğimiz tüm projelere onların erişimine özen gösteriyoruz. 1999 yılından beri olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızı sevgiyle kucaklamayı sürdüreceğiz.  

Eskişehir’de, Anadolu Üniversitesi Rektörü olarak görev yaptığım dönemden bu yana engelliler için birçok ilke imza attık. Büyükşehir Belediyesi olarak da sizlerin taleplerini, görüşlerini, ihtiyaçlarını dinleyerek ve dünyanın dört bir yanındaki yenilikleri takip ederek Engelsiz Eskişehir için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, engelli tüm vatandaşlarımızı ve ailelerini bir kere daha sevgi ve saygıyla selamlıyor, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ve her yerde yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Unutmayın en büyük engel sevgisizliktir, bir gün değil her gün sizinleyiz!”

Kaynak: Bülten