Alpu’yu, Bozan’ı yönetenlerin yurttaşları işsizliğe, yoksulluğa mahkum ettiğine dikkat çeken Çakırözer, “Alpu’da belediyede çalışan işçilerimiz 11 aydır maaşlarını alamıyor. Emeğini, hakkını isteyen yurttaşlarımız işinden atılıyor. Fakirin, fukaranın hakkını savunan kaymakamlar sürgüne gönderiliyor.  Alpu’nun öz toprakları yabancılara satılıyor. 31 Mart’ta bu zulme son vereceğiz. Hemşehrilerimizin teveccühüyle 31 Mart’ta Alpumuza, Bozanımıza baharı getireceğiz. Alpu’muz, Bozan’ımız Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ile Gürbüz Güller’in başkan olduğu dönemde tarımsal kalkınmanın kalesi, hayvancılığın merkezi olacak” dedi. 

BOZAN’DA YOĞUN İLGİ
Yerel seçimlere kısa bir zaman kala Eskişehir’de merkezde ve ilçelerde yurttaşlarla bir araya gelerek, belediye başkanlarına destek isteyen CHP’li Çakırözer, son olarak Alpu’nun Bozan Mahallesi’nde adayları Gürbüz Güller ile yurttaşlarla buluştu. Seçim iletişim merkezi ofisini açtı. 

BOZAN HAYVANCILIĞIN MERKEZİ OLACAK
Alpulu’ların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Alpu’ya, Bozan’a ilişkin projelerini paylaşan Güller ve Çakırözer, Alpu’nun Tepebaşı, Odunpazarı Belediyeleri gibi hak ettiği hizmeti alacağını vurguladı. Çakırözer, “Büyükşehir Belediyemiz Bozan’da Tarımsal Kalkınmayı, hayvan yetiştiriciliğini yeniden canlandırmak için her türlü projeyi ortaya koymakta. Bu projeler kapsamında hemşehrilerimize 50 adet manda dağıtımı yapıldı. Çiftçimizin ürettiği domatesler için salça fabrikasının açılması yine projeler arasında. İnanıyoruz vatandaşlarımızın teveccühü ile Gürbüz Güller’in Belediye Başkanı olduğu Alpu, Bozan hayvancılığın merkezi, tarımsal kalkınmanın kalesi olacak” diye konuştu. 

ALPU’MUZU HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIZ
31 Mart’ta adayları Gürbüz Güller’in Belediye Başkanı olduğu bir Alpu’da vatandaşların hak ettiği hizmeti alacağını dile getiren Çakırözer, “İşte Tepebaşı Belediyemiz, işte Odunpazarı Belediyemiz. İki belediyemizde İnsanı Gelişmişlik Düzeyi en yüksek olan belediyelerimizden. AKP’li Belediye Başkanının yönettiği Alpu’da ise vatandaş işsizliğe, yoksulluğa, kente göçe itiliyor. Belediyede çalışan emekçilerimiz aylardır maaşını alamıyor, hakkını isteyenler ise işinden atılıyor. Bizler halkın derdine derman olacak başarılı başkanlarımızla, yatırımlarımızla Alpu’da işsizliği, kente göçü bitireceğiz. Alpu’muzu da Tepebaşı Belediyemiz, Odunpazarı Belediyemiz gibi gelişmişlik düzeyi en yüksek ilçelerimiz yapacağız” dedi.