Pandemi sürecinin hafiflemesi ile saha çalışmalarına ağırlık veren AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve yönetimi büyük bir hamle ile çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

'Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti' yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, kapı kapı dolaşarak 222 haneye, 222 hatibin katılımı ile gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üye çalışması ile beraber yaptıkları sohbetler ve hazırlanan anketlerle ilçenin nabzını kontrol etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlere memnuniyetin oldukça fazla olduğunu söyleyen Başkan Çizmelioğlu, “Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti' projesi ile ilgili görüşünü şöyle ifâde etti;

'Pandemi sebebi ile insanların aileleriyle bile görüşmeleri azalmışken, AK Parti üyelerinin kapılarını çalması hal ve hatırlarını sorarak ziyaret gerçekleştirmesi ve en önemlisi değerli hemşehrilerimizin unutulmadıklarının hatırlatılmasından çok menmuniyet duyduklarını gördük, yaşadık.

Pandemi süreci bizleri evlerimize kapattı. Ancak bizler bu sürecin sonunda tekrar sahalar döneceğimizi bilerek bir çok proje geliştirdik. 'Bir Akşamda 222 Ev Ziyareti' bunlardan sadece bir tanesiydi.

Dün akşam İl Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız ve üç kademe Tepebaşı İlçe teşkilatımızın katılımı ile eşsiz bir akşam yaşadık. Bu projeden aldığımız geri dönüşler de bizler için çok kıymetli. Her biri titizlikle değerlendirilerek, gereken ne ise yapılacak ve takipçisi olacağız. İlerleyen zamanlarda hemşerilerimizin nelerden şikayetçi olduklarını, çöp, çamur içinde kaldıkları için ne zorluklar yaşadıklarını ve daha nicesini düzeltilmesi adına dile getireceğiz.

Biliyorum ki daha önceki programlarımız gibi buda birçok teşkilata örnek olacaktır.

Saha çalışmalarımıza bu projemiz ile başldık ve diğerlerinide peş peşe gerçekleştireceğiz. Bir akşam da gerçekleştirdiğimiz bu çalışmanın bir başlangıç olduğunu ve çok güzel geri dönüşler aldığımız için her zaman olduğu gibi bir gün değil her gün sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.