Okulun bahçesinde gerçekleşen törenin sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Ali Kıraslan ve Seher Büyükerşen üstlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürü Yalçın Ertek mezun öğrencilere yönelik bir konuşma yaptı.
Okulu dereceyle bitiren öğrencilerin belgeleri verildi. Okul üçüncüsü Perihan Sude Duran’a belgesini, Sabiha Gökçen Anadolu Meslek Lisesi Müdürü İlhami Can verdi. Okul ikincisi Betül Güçer’e belgesini Müdür Yardımcısı İbrahim Çıldır verdi. Okul birincisi İkra Ayrancı’da belgesini Okul Müdürü Yalçın Ertek’ten aldı.
Okul birincisi olan 12/A sınıfı öğrencilerinden İkra Ayrancı, birincilik plakasını kütüğe çakarak duygularını dile getiren konuşma gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden Aslıhan Bilge Kortan, yeni mezunlara hitap ettiği bir konuşma yaparak duygularını paylaştı.
Törende TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Yarışması’nda bölge birincisi olan İpek Berra Özdemir’e ödülünü tayin ile okuldan ayrılan Tarih Öğretmeni Onur Özdemir, Danışman Öğretmen Ebru Üler’e ödülünü Müdür Yardımcısı Mukadder Erdem verdi.
Daha sonra eğitim öğretimin devamlılığını sembolize eden bayrak flama devir teslim töreni gerçekleştirildi. 12. sınıf öğrencileri adına İkra Ayrancı ve Betül Güçer, bayrağı ve flamayı 11. sınıf öğrencileri adına Sudenur Yılmaz ve Koray Çalışkan‘a teslim etti.
Kep atma merasiminin ardından tören sona erdi.