Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği çok sayıda faaliyet ile Eskişehirli çocuklar için kendilerini geliştirecekleri imkanlar sunmaya devam ediyor.

8 farklı branş, 24 noktada

Belde Evleri’nde düzenlenen kurslar da kentin farklı noktalarında bulunan 24 Belde Evi’nde Eskişehirli çocuklar ile buluşacak. İngilizce (3. ve 4. sınıf), satranç (1. ve 2. sınıf), hızlı okuma (5. ve 6. sınıf), resim (4. ve 5. sınıf), jimnastik (2. ve 3. sınıf), yaratıcı drama (4. 5. ve 6. sınıf), seramik ve el sanatları atölyesi eğitimleri, uzman eğitmenler tarafından, Belde Evi sıcaklığında ve nezih, güvenilir bir ortamda öğrencilere sağlanacak. 10 Ekim tarihinde başlayan kayıtların ardından 24 Belde Evi ile kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde ikamet eden çok sayıda öğrenci kurslardan yararlanabilecek.

Kayıt olmak isteyen öğrenciler, duyuru görselinde yer alan QR kodu okutarak ya da “https://tinyurl.com/beldeevlericocuk” web adresi üzerinden kayıt formuna ulaşabiliyor. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 / 4200 / 4205 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabiliyor.