Eskişehir Berberler Kuaförler Güzellik Uzmanları ve Dövmeci İşletmeleri Meslek Odası Başkanı Özkara, Facebook’tan canlı yayın yaparak son dönemde hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Bu şahsiyetlerin ağzına lafı tıkayın
Özkara, şöyle konuştu: “Pandemi döneminde yaptığımız çalışmalarla ilgili bazı arkadaşlar sizlerin beynini karıştırıyorlar. Peki madem biz hiçbir şey yapmamışız, hiçbir şey dağıtmamışız… Belediyelerden ve siyasilerden gelen yardımları parayla mı sattık arkadaşlar? Size parayla mı geldi? Bunun cevabını lütfen verin bu arkadaşlara… Biz sizler için gece gündüz mücadele ederken… Lütfen Oda’nızı incitmeyin. Oda’nın incitilmesine fırsat vermeyin. Bu şahsiyetlerin ağzına lafı tıkayın.”

Bunlar çirkin şeyler arkadaşlar 
“Pandemide yapabildiğimiz kadar paket yardımları yapmaya çalıştık. Şu anda bunların lafı sözü yapılıyor. Bunların da cevabını verecek sizlersiniz. Biz gelen paketleri parayla satmadık. Buraya gelip alamayanların evlerine götürdük. Gece saat 1’lere kadar eşimle beraber dağıtmaya çalıştık. Hangi yakınıma dağıtmışım? Ne kadar ayıp, ne kadar çirkin bir şey bu. Sizleri seviyorum, severek çalışıyorum. Eğer ki bunu değersizleştirmelerine fırsat verirseniz kimseye hakkımı helal etmeyeceğim. Çünkü bunlar farklı şekilde lafı geveliyor. Vay ben arabaya nasıl biniyormuşum, vay ben evi nasıl almışım… Vay bilmem ne olmuş… Bunlar çirkin şeyler arkadaşlar. Saygısızca kendilerine pirim yapma peşindeler. Bu tür şeylerle sizi kandırıp zehirlemeye çalışıyorlar. Kandırabileceklerini zannediyorlar. Oysa kendi acizliklerini ortaya koyuyorlar. Oda’mızın kapısı açık istediğiniz şeyi sorabilirsiniz.”

Ama şimdi bana düşman olmuşlar
“Benim yanımdan istifa edenler olmuş. Evet, yönetimden iki kişi istifa etti. Bir kardeşimiz işyeri kapattığından dolayı yönetimden düştü. Yedeklerden istifa edenler olmuş. İki kişi istifa etti yedeklerden… Ettirildiler…  Zayıf halka olan kardeşlerimiz kendilerine güveni olmayan kardeşlerimiz. Onların ağzına bakarak istifa ediyor. Her fotoğrafta, her platformda yanımdalar ama şimdi bana düşman olmuşlar. Olsunlar, kendi karakterleri ben bi şey diyemem kendi düşünceleri… Ben burada mıyım? Sizlere hizmet ediyor muyum? Etmeye de devam edeceğim.”
Pandemide yapılan yardımlardan bahseden Özkara “Bu kadar aciz miyiz? Kendimi bu kadar baltalamanın veya ayağımıza sıkmanın ne anlamı var” diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde Yıldıray Arabacı ve Gürdal Sarıkaya’nın adaylık için çalışma yaptığı ifade edilmişti.