Haber: Atahan Gezer

Sarıkaya, eskisehir.net’in sorularını yanıtladı. Aidatlarını ödemekte güçlük çeken üyelerle alakalı herhangi bir çalışma olup olmadığının sorulması üzerine Sarıkaya, şu şekilde cevap verdi;

Bizim başka bir gelirimiz yok

“Bu bizim kanayan yaramız. Meslektaşlarıma şunu söylemek istiyorum; odamız, aidat ve muhasebe ücretleriyle dönen bir oda… Bizim başka bir gelirimiz yok. Bizden hizmet bekliyorlar; bu bizim görevimiz. Mutlaka yapacağız ama bunu yapmamız için de odamızın yürümesi, devam etmesi gerekiyor. Hizmetlerimizi yapmamız için belirli bir maddiyata ihtiyacımız oluyor.”

Yönetim kurulu olarak karar aldık

“Şu anda odamızın bayağı bir alacağı var. Ama burada şu; biz yönetim kurulu olarak karar aldık. Kesinlikle üyemizi icraya vermek gibi bir tarzımız yok. Çünkü biz oda olarak üyenin sendikasıyız. Koruyucu bir yeriz. Ama icraya vermeden, tatlı bir şekilde meslektaşlarımızın yardımcı olmasını istiyoruz. Nasıl bir çalışmamız var? Telefonla iletişime geçiyoruz, kibar bir şekilde istiyoruz. Onlar da anlayışla karşılıyorlar. Çok güzel bir dönüş var. Ama kesinlikle üyemizi icraya vermek gibi bir tarzımız yok bizim.”