Başkan Kurt, incelemeler kapsamında ilk olarak Vadişehir’de inşaatı devam eden Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ne gitti. Burada çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, yetkililerden yaşlı bakım merkezi ile ilgili bilgi aldı. Başkan Kurt ardından da Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni ziyaret etti. Hazırlıkları devam eden Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni gezen Başkan Kurt, çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Kurt, Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanarak kreşin hizmete gireceğini söyledi. Başkan Kurt incelemelerin ardından “Daha güzel bir Odunpazarı için canla başla çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hemşerilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Planlanan programlar dâhilinde yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

YENİKENT KAPALI PAZAR YERİ VE KÜLTÜR MERKEZİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Vadişehir Mahallesi’ndeki incelemelerini tamamlayan Başkan Kurt, ardından da Yenikent Mahallesi’ne gitti. Başkan Kurt’un buradaki adresi ise Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi inşaatı oldu. Çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, yetkililerden Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgi aldı. Yenikent Kapalı Pazar Yeri ile ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, hemşehrilerine verdiği sözleri tutmaya devam ettiğinin altını çizdi. Vizyon projeler arasında yer alan Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi Projesi ile ilgili bilgi verdi. Başkan Kurt konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Mülkiyeti Odunpazarı Belediyesi’ne ait arazi üzerine pazar yerini de içeren, belediye hizmet birimleri, sosyal ve kültürel tesisleri de barındıran bir kompleks yapıyoruz. 6 kattan oluşacak olan Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve

Kültür Merkezi’nin -2. katında otopark, -1. katında kültür merkezinin girişi, zemin katında 144 stantlık pazaryeri, 1. katında 135 kişilik seminer salonu ve 705 m2’lik düğün salonu, 3. katında ise sosyal tesis alanı bulunacak.”