AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında,

“15 Temmuz tarihi dünya üzerinde eşine çok az rastlanacak bir milli birlik ve beraberlik ruhudur ve milletimizin yazdığı kahramanlık destanı tarihe damga vurmuştur.

 

Vatan savunması ve milli mücadele uğruna nice şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Darbeci kurşunlara siper olan kahraman şehitlerimiz, meydanlarda tanklara iman gücüyle karşı duran gazilerimiz.. Ülkemiz her zaman olduğu gibi bu zorlu sınavdan da alnının akıyla çıktı ve kahramanlık sıfatı milletimize bir kez daha çok yakıştı.

 

Tankın, uçağın silahın karşısına yüreğiyle karşı duran aziz milletimiz, istiklaline uzanan hain ihanet çetesini şanlı tarihine yakışan bir duruşla yok etti.

 

15 Temmuz gecesi cesaretleri, kararlılıkları ile canını hiç tereddüt etmeden ortaya koyan ve adını tarihe altın harflerle yazdıran kahraman şehitlerimizi saygıyla, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Toprağı vatan yapan aziz şehitlerimizin hatırasını her zaman yaşatacağız ve onlara layık bir neslin inşası için çalışacağız” ifadelerini kullandı.