Eskişehir iş ilanları için tıklayın

İl binasında düzenlenen ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı programa; Yunus Emre Kobi Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Şehir Konutları Konut Yapı Kooperatifi, Demirciler Odası, Eskişehir. S.S Metal Sanayicileri Geri Dönüşüm Kooperatifi, Eskişehir S. S Oto Sanayiciler ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi temsilcileri;    

Halil Kılıç, Ahmet Soyiç, Vedat Çoşkun, Kuddusi Özcan, Murat Güleryüz, Yaşar Vur, Ahmet Çetin, Ahmet Uluocak, Yakup Kadıoğlu, Mustafa Onutkan, Emre Yıldız, Ecevit Kök, Samet İmre ve İlhan Uzul katıldı.

Toplantıda şehir gündeminin yanı sıra, ülkemizin geçirdiği zor günler ve bu zorlukların birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek aşılacağı konuşuldu. Düzenlenen programdan memnuniyetlerini dile getiren STK temsilcileri, Odunpazarı Belediyesi’nin temel görev ve sorumluluklarını yerine getirmediğinden ve yıllardır çözülmeyen Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi sorununu dile getirdiler. Özellikle siyasi görüş farklılıkları bilinen vatandaşların imar sorunlarının çözümünde ve iş yeri açma ile çalışma ruhsatlarına ilişkin konularda sıkıntı yaşadıklarını belirttiler.

 Konuşmasına geçtiğimiz hafta İdlib’te şehit olan askerlerimize rahmet dileyip ardından programa katılan STK temsilcilerine teşekkür ederek başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan; Eskişehir’in gelişip kalkınması için STK temsilcileriyle diyaloglarının devam edeceğini belirtti. İmardan kaynaklı sorunların çözüme kavuşturulması için belediyeler nezdinde çabalarının devam edeceğini vurgulayan Başkan Çalışkan;

“Daha önce de bir araya geldiğimiz STK temsilcilerimiz de sizlerin belirttiği aynı sorunları bizlerle paylaştılar. Her zaman söylediğimiz gibi sıkıntılar ortak akıl ile çözüme kavuşturulabilir. Bu bağlamda yerel yöneticilerin hemşerilerimizin sıkıntılarını gidermeleri yönünde gayret sarf etmeleri gerekmektedir. Bizler her platformda bu sıkıntıları dile getirecek ve çözüme kavuşması noktasında çabalarımız sürecektir” diye konuştu. 

STK Temsilcileri de toplantı sonunda, her daim kendileriyle diyalogda olup sıkıntılarının giderilmesine yardımcı olunduğu ve bürokrasi alanındaki işlerinin hızlı bir biçimde çözüldüğü için Başkan Çalışkan’a teşekkür dileklerini ilettiler.