Haftanın 7 günü büyük özveriyle çalışan otobüs şoförlerinin bu tür saldırılara uğramasından büyük üzüntü duyduğunu belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e gerçekleştirdiği ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Ulaşım Dairesi Başkanı Metin Bükülmez eşlik etti. Personelle sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Büyükerşen, otobüs şoförü Barış Odabaşı’na saldıran Gökhan P.’nin tutukluluk sürecinin devam ettiğini belirterek, “Özveri ile çalışan sevgili Barış Odabaşı’nın böyle bir saldırıya uğraması bizleri derinden üzdü. Bugün sağlığına kavuşarak göreve tekrar dönmesinden ise büyük mutluluk duydum. Diliyorum ki böyle bir şeyle bir daha asla karşılaşmayız. Adli süreçte Barış’ın yanındayım ve davanın takipçisi olmaya devam edeceğim” dedi.

Göreve döndüğü ilk günde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden otobüs şoförü Barış Odabaşı, Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

Başkan Büyükerşen ziyaret sonrası Ulaşım Dairesi Hareket Merkezi personeli ile hatıra fotoğrafı çektirerek, tüm personele kolaylıklar diledi.