Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın sivil toplum kuruluşları ile temasları sürüyor.

Başkan Ataç son olarak Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV) Başkanı Naci Şakar’ın vefatının ardından vakıf başkanı seçilen Bekir Kalır ve yönetimini ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi ve SEV arasındaki iş birliğinin de devam edeceği belirterek, “Yeni bir yönetim, yeni bir başkan. Vakfımızla iyi ilişkilerimiz devam ediyor. Bunun için çok mutlu oluyoruz. Tabi hep bildiğimiz, tanıdığımız insanlar. Naci Ağabey’in devamında sizlerin de çok güzel işler yapacağınıza inanıyorum. Bana da düşen ne varsa her zaman sizlerle beraberim. Bu vakıf çok önemli gerçekten. Yıllardır iyi işler ortaya çıkardı. En iyi şekilde yönetilmesi için ben de sizlere her türlü desteğe hazırım” diye konuştu.

SEV Başkanı Kalır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ahmet Başkanım, biz sizin varlığınızdan güç alıyoruz, onur duyuyoruz. Bugüne kadar bir dediğimizi iki etmediniz. Allah sizden razı olsun. Başımız sıkıştığı zaman sizlere başvuruyoruz. Verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Turgut Doğandor’un da yer aldığı buluşma, günün anısına çektirilen fotoğraf ile sona erdi.