Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç kutlama mesajında bayramların; mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların ise unutulduğu özel günler olduğuna vurgu yaptı. Ataç’ın mesajı şu şekilde:

Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin ayı olan Ramazan’ın ardından bir bayramı daha karşılamanın sevinci içerisindeyiz. Bu bayramda diliyorum ki dargınlıklar ve kırgınlıkları bir kenara iter ve birbirimizi kucaklarız. Yaşamımıza renk katan bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlenmesi ve birbirimizi daha iyi anlamamız için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde, kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nın ardından da aynı bayram coşkusunun ülkemizin her noktasında devam etmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aydınlık Türkiye’mizin her bir vatandaşının Ramazan Bayramı’nı kutluyor ve tüm insanlığa, ülkemize, Eskişehir’e ve Tepebaşı’na; huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı yürekten duygular ile kutluyorum.