Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın meslek örgütleri ile temasları devam ediyor.

Bu kapsamda Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Genel Başkanı Prof. Dr. Atilla Stephan Ataç ile bir araya geldi. Başkan Ataç’ın makamında gerçekleşen ziyarette aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Başhekimi ve Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Atilla Stephan Ataç’a, Ankara Üniversitesi Periodontoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Akkaya ve Ankara Diş Hekimleri Odası’ndan Diş Hekimi Murat Çağlar eşlik etti. Buluşmada Başkan Ataç ve konukları, mesleki konular üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Atilla Stephan Ataç, “Buraya Sayın Ahmet Başkanımızı bir diş hekimi olarak ziyaret amacı ile geldik. Kendisi ile her zaman bir arada olamasak da çalışmalarını beğeni ile takip ediyoruz. Sayın Ahmet Ataç diş hekimi olduğu için başarıları bizler için bir gurur kaynağı. Biz, bugün bir diş hekimi camiası olarak kendisini ziyaret ettik, misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

“Ben önce hekim sonra belediye başkanıyım”

Başkan Ataç da ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederken, “Her zaman söylerim; ben önce hekim sonra belediye başkanıyım. Olaylara da önce hekim gözü ile bakarım. Değerli Genel Başkanımız Prof. Dr. Atilla Stephan Ataç’ın ziyareti beni çok mutlu etti. Konuklarımın beni ziyaret etmeleri büyük nezaket. 15 sene oda başkanlığı görevi yaptım. Hem hekimliğe hem de yöneticiliğe değer vererek bu görevi üstlenmiştim. Bu ziyaretten dolayı da konuklarıma teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, çektirilen anı fotoğrafı ile son buldu.