Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın kent ekonomisinde önemli bir yere sahip olan sanayi kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler sürüyor.

Başkan Ataç, ilk olarak Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Burada Küpeli ve beraberindekilerle sanayi tesislerinde yaşanan enerji kesintilerinin etkileri ve ülke gündemi üzerine sohbet eden Ataç, misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Ataç, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Entil, Aycan Havacılık, Ata Döküm ve Albayrak Makina fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde yapılan çalışmalar ve sanayi tesislerinde yaşanan enerji kesintileri hakkında fabrika yetkililerinden bilgi alan Başkan Ataç, “Sanayi kuruluşları, gerek kentlerin ekonomisi gerekse sosyal hayatı açısından çok değerli. Ekonominin de böylesine kötü seyrettiği günlerde Eskişehirlilerin istihdamına katkı sağlayan her kuruluşun önemli olduğuna inanıyorum. Ancak tesislerimizde yaşanan enerji kesintileri üretimi aksatarak sanayicilerimizi çok zor durumda bıraktı. Kalıcı çözümler hayata geçirilmeli ve kesintilerin bir daha yaşanmaması sağlanmalıdır. Bizleri misafir etmelerinden ötürü kuruluşlarımızın yetkililerine çok teşekkür ediyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu’nun da eşlik ettiği ziyaretler, çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.