Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında bölgeye destek amacıyla gönderilen Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personelleri Cihan Bayraktar ve Akın Arslan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Bayraktar ve Arslan, Bozkurt ilçesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Ataç’a bilgi verdi.

Değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç da, 23 gün boyunca canla başla çalışmalarda yer alan personelleri tebrik etti. Ataç, “Ülkemizde yaşanan her felaket, bizleri derinden üzse de üzerimize düşen görevi yapmaktan geri durmuyoruz. Sel felaketi sonrasında Bozkurt ilçesine gönderdiğimiz arkadaşlarımız da, canla başla ihtiyaçlar doğrultusunda görev alarak yaraların sarılmasına katkı sundular. Ben kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu örnek dayanışmalarımız Türkiye’nin neresi olursa olsun devam edecek. Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Özverili çalışmalara özel teşekkürler gelmişti

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi ekiplerinin bölgede gerçekleştirdiği çalışmalara özel teşekkürler de gelmişti. Bozkurt’ta yaşanan felaket sonrasında incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özveri ile görev yapan Tepebaşı Belediyesi ekiplerini tebrik etmiş, ardından da İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Denetim Hizmetleri Daire Başkanı Bilal Karataş, Başkan Ataç’a telefonla ulaşarak Bakan Soylu’nun teşekkürlerini iletmişti. Ayrıca Bursa AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu da Başkan Ataç’a bölgedeki çalışmalara sağladığı destekten dolayı teşekkür etmişti.