Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü mesajında, tüm insanlığı toplum yararına konularda gönüllü olmaya davet etti.

Başkan Ataç mesajında, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1985 yılında gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı artırmak amacıyla 5 Aralık tarihinin her yıl Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanmasına karar verdi. 1985’ten bu yana Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 123 ülkede 5 Aralık, Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanıyor.
Tepebaşı Belediyesi olarak Dünya Gönüllüler Günü’nü kutluyor ve bütün insanlığı her konuda gönüllü olmaya davet ediyoruz. Biz de gönüllülerimiz sayesinde özel başarılar elde eden bir kurum olduğumuzun bilinci ile hareket ediyoruz. Özellikle onbinlerce gencimizin yararlandığı Gençlik Merkezlerimizde düzenlediğimiz eğitim çalışmalarında, gönüllü eğitmenlerimizin katkılarına büyük değer veriyoruz. Bu özel gün sayesinde gönüllülerimiz motive olurken aidiyet duyguları da gelişiyor. Sivil toplum kuruluşlarında ya da çeşitli kurumlarda çalışan gönüllülere adanan, bu özel günü kutlarken kendilerini asla unutmadığımızı da ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşünceler ile tüm gönüllüleri kutluyor, duyarlı yüreklerinden dolayı tebriklerimi iletiyorum” diye konuştu.