,Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar programları devam ediyor.

Altınsaray Davet Salonu’nda düzenlenen programa, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Devlet eski Bakanı Bahattin Şeker, Eskişehir'de Yaşayan Bilecikliler Derneği Başkanı Davut Mülayim ve üyeleri, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

“Ahmet Başkanımız her zaman bizlerin yanında olmuştur”

Burada ilk olarak bir konuşma yapan Eskişehir'de Yaşayan Bilecikliler Derneği Başkanı Davut Mülayim, “Ahmet Başkanımız her zaman bizlerin yanında olmuştur. Kendisinin sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ramazan ayında böyle güzel bir iftar sofrasında bizleri buluşturmasından dolayı da kendisine ve Tepebaşı Belediyesi’nin çalışkan ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Sizlere başkanlık yapmak bana onur veriyor”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, “Kuruluşundan beri derneğimizle Tepebaşı Belediyesi’nin arasındaki bu organik bağın son derece iyi gittiğini bu katılımla görüyoruz. Tepebaşı’nda ikamet eden en çok sayıda Bilecikli hemşehrimiz var. İyi ki varsınız, iyi ki gelmişsiniz. Sağ olun, var olun. İftar sofrası çok değerli çok kıymetli bir sofra. Bu sofrada önce dini vecibeler ritüeli gerçekleştirilir ardından sosyalleşme başlar. Bu ikisi de çok önemlidir. 2010’da başladığımız her yıl 91 mahallede yaptığımız sokak iftarlarında yüzbinlerce kişi bu soframıza oturmuş. Ne mutlu bize, ne mutlu Tepebaşı’nda yaşayanlara. Öncelikle sizlerle olmak, sizlere başkanlık yapmak bana onur veriyor. Ramazanımız hayırlı olsun. Nice nice yıllar hep beraber olalım. Hep beraber bu güzellikleri yaşayalım” diye konuştu.

“Bilecikli dostlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de, “Gerçekten 11 ayın sultanı Ramazan ayının bir gecesinde siz değerli Bilecikli dostlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi bir araya getiren Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyorum. Hepinizin Ramazan’ı hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukla hep birlikte bayrama erişelim” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından program, Başkan Ataç’ın Bileciklilerle sohbet etmesi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.