Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, ziyaretler gerçekleştiren başkan Acar, ziyaretlerinde vatandaşlardan kendisine gelen talep ve önerileri kurum yetkililerine iletiyor. 

Konuyla ilgili açıklamasında, "Göreve geldiğimiz günden beri kapımız halkımıza ardına kadar açık ve öyle de olmaya devam edecek. Her günümüz Halk Günü gibi geçiyor ve bu durumdan da çok keyif alıyoruz. Odunpazarı başta olmak üzere tüm ilçelerimizden gelen vatandaşlarımız ile görüşerek talep, öneri ve şikâyetlerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız veya onların iradesiyle göreve gelen muhtarlarımız diledikleri zaman bize ulaşabiliyor. Kendilerinden gelen talepleri ilgili kurum yetkililerine ivedilikle aktarıyoruz ve takibini de yapıyoruz. Yetkililerimizin bu konudaki hassas tutumu ve azmi de bizleri onure ediyor. Şehrimizde hizmet kaynaklarının daha etkin ve verimli kullanılması, ihtiyacın hâsıl olduğu noktalara da en hızlı şekilde çözüm üretilmesi bizim bulunduğumuz noktadaki vazifemizdir. Biz de vazifemiz gereği tüm alanlarda vatandaşlarımızı ilgilendiren konuların takipçisi olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle sorunlar üzerine hassasiyet gösteren tüm kurum yetkililerimize tekrar teşekkür ediyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum" ifadelerini dile getiren Av. Ali Acar, kurum ziyaretlerinin devam edeceğini ve bunlara ek olarak çeşitli sektörlerde de ziyaretlerde bulunacağını ifade etti.

Başkan Acar, geçtiğimiz günlerde, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl SGK Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İş-Kur İl Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı ziyaretlerini gerçekleştirmişti.