Etkinliğe TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Sayit Karabağlı, Bursa Mustafakemalpaşa Lokantacılar Odası Başkanı Erol Aslan , Balıkesir Edremit Lokantacılar Odası Başkanı Aykut Dürüst , Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman, Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Kalkan, EMKO Başkanı Ahmet Yıldız, Yunus Emre Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan, Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, STK ve siyasi parti temsilcileri, mevcut yerel yönetim temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından üyelerin oy çokluğuyla oda isminde değişikliğe gidilerek, odanın yeni ünvanının "Eskişehir Lokantıcılar ve Kasaplar Odası" olmasına karar verildi. Bilen ise başkanlığa yeniden seçildi.
Başkan Bilen’in yönetim kurulu üyeliklerine ise Emin Sarper, Mesut Akkoca, Murat Gürsengil, Sedat Ortatuna, Halil Birsen ve Yasin Ata getirildi. Denetim Kurulu Üyeleri ise şu şekilde;

  • Ersin Duru
  • Hasan Ali Aybar
  • Aydın Kar