Sorunsuz bir üst yapı için yaz boyunca aralıksız çalışan Büyükşehir Belediyesi, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda büyük bölümü tamamlanan Seyitgazi Ayvalı yol genişletme çalışmalarında da sona gelen ekipler, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade ettiler. Seyitgazi Belediyesinin de destek verdiği yol genişletme çalışmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Ayvalı Mahallesi sakinleri, çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ettiler.

Çalışmaları yakından takip eden Seyitgazi Belediye Meclis Üyesi Musa Sağın ve Ayvalı Mahalle Muhtarı Murat Özdemir,"Ayvalı Mahallemiz Seyitgazi'nin en büyük ve trafik yoğunluğu olan mahallelerden birisi. Yıllardır büyük sorunumuz vardı. Yollarımız çok dardı. Yapılan çalışmalar ile 5 metre yol genişliğimiz 9 metreye çıktı. Büyükşehir Belediyemiz bu sıkıntımızı da ortadan kaldırdı. Bunun için Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere emeği geçen tüm personeline teşekkür ederiz" dediler.

İlçe kırsalında trafik yüküne bağlı iş programı dahilinde gelen talepleri yerinde inceleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise diğer mahalle yollarında da imkanlar ölçüsünde yol genişletme çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.