,Tepebaşı Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen ve şehrin kültür geleneği haline gelen Kent & Kültür Söyleşileri, farklı konu ve konuklar ile Eskişehirlilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Online olarak gerçekleştirilen söyleşinin yeni bölümündeki konuğu Prof. Dr. Levend Kılıç olacak. Koordinatörlüğünü Haydar Ergülen’in yapacağı “Avare Adımlarla Eskişehir” adlı söyleşi 17 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

Zoom platformu üzerinden düzenlenecek programa katılmak isteyenler, etkinliğin QR kodunu telefonlarına okutarak, “864 9648 9419” numaralı Meeting ID ile ya da ilgili linke tıklayarak söyleşiyi izleyebilecek. QR kodu ve program linkine “www.tepebasi.bel.tr/etkinlikler.asp” web adresinden ulaşılabilecek. Etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin, “tepebasibld” adlı Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

Levend Kılıç kimdir?

Levend Kılıç 1953 yılında Eskişehir’de doğdu. 1976 yılına Ankara Üniversitesi SBF Basın ve Yayın Yüksekokulu’nu bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi’nde; Fotoğraf, Medya Estetiği ve Uzaktan Eğitim konularında uygulamalı ve akademik çalışmalarını sürdürdü; 1985’de doktorasını tamamladı. 1988’de doçent ve 1993’de profesör oldu.