Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirliler ile bir araya geldiği buluşmalara aralıksız devam ediyor. Başkan Ataç çeşitli noktalarda gerçekleştirdiği ziyaretleri ile farklı mahallelerden çok sayıda vatandaş ile görüştü.

BAŞKAN FEVZİ ÇAKMAK’TA
Başkan Ataç ilk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden Zeki Şen’in evinde mahalle sakinleri ile buluştu. Başkan Ataç ardından yine Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği mahalle buluşmasında vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada mahallede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Ataç, gelecek dönemde hayata geçireceği projelerini de anlattı. Fevzi Çakmak Mahallesi’ni çok önemsediğini belirten ve katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Başkan Ataç’a, mahalle sakinleri de teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.

MERKEZ MAHALLELERDE GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRDÜ
Başkan Ataç’ın bir sonraki durağı ise Zafer Mahallesi’nde oturan Yılmaz Cemcik’in evi oldu. Burada da Cemcik ailesinin yanı sıra komşular ile bir araya gelen Ataç, vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Ataç daha sonra Çamlıca Mahallesi’nde ikamet eden Ergenç ailesini ziyaret etti. Burada Selahattin ve Fatma Ergenç çiftinin 10 aylık torunları Bulut’u kucağına alan Başkan Ataç, çiçeği burnunda anne ve baba Emre ve Özlem Ergenç’i de tebrik etti. Başkan Ataç Uluönder Mahallesi’nde de ev ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Cevdet Dokuzlar’ı ziyaret eden Başkan Ataç, aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ataç daha sonra Uluönder 26 isimli kahvehanede çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Ataç burada da mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Başkan Ataç, gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında değerlendirmede bulunurken; Eskişehirliler ile her dönem bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Kendisine gösterilen ilgiden ötürü memnuniyetini ifade eden Başkan Ataç, Eskişehirliler ile iyi günde, kötü günde bir arada olmaya devam edeceğini kaydetti.
Başkan Ataç’ı mahalle ve evlerinde ağırlayan vatandaşlarda kendisine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.