Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerle görkemli bir kutlamaya sahne oldu.

Antalya Aksu’da düzenlenen ve Zara, Musa Eroğlu, Kubat gibi sevilen sanatçıların da konser verdiği festivalde, gençler için oluşturulan gençlik kampına, Eskişehir Büyükşehir Gençlik Merkezi gönüllüsü gençler de katıldı.

Büyükşehir Gençlik Merkezi görevlileri ve gönüllülerinden oluşan 24 kişilik heyet 3 gün boyunca Antalya’daki festivalin heyecanına ortak oldu.

İlk gün Antalya merkezde yapılan Uluslararası Yörük Türkmen Festivali açılış yürüyüşünde Eskişehir’den katılan gençler Eskişehir’i temsil ettiler.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Eskişehir’den gelen gençlerle bir araya gelerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

3 gün süren festivalde yöresel oyunlar, gösteriler, yarışlar, konserler başta olmak üzere çok sayıda etkinliği takip eden gençler kamp alanına kurdukları çadırlarda kaldı.

Festivalin kendileri için çok eğlenceli ve kültürel anlamda da çok değerli bir etkinlik olduğunu belirten gençler, “Festivale katılmamızı sağlayan Hocamız, Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ederiz. Biz de festivalde gençler olarak Eskişehir’i temsil ettik. Antalya’da çok güzel çok verimli 3 gün geçirdik. Çok teşekkür ederiz” dediler.