"2023 hedeflerimiz doğrultusunda durmadan yorulmadan Ak Davamız için çalışan, gece gündüz demeden emek veren Teşkilat Mensuplarımız ve tüm hemşehrilerimiz ile birlikte ilk mahalle temsilciliğimizin açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldik.

Bu güzel günümüze, bu bayramımıza bismillah diyerek başladığımız ilk mahalle temsilciğimizin açılışına hoş geldiniz..

Bugün bu kalabalık bu çoşku aslında bize şunu anlatıyor; Ak Parti sahada değil diyorlar ya hani işte bu kalabalık bu çoşku gereken cevabı yine sahada veriyor..

Burada, daima mazlumların yanında olan, haksızlığın karşısında olan İslam Aleminin yanında olan ve tüm dünyanın abisi ve hamisi olan Recep Tayyip ERDOĞAN'a omuz veren, yoldaşlık yapan, sancaktarlık yapan değerli teşkilatımız var.

Bu ilk mahalle temsilciliğimiz. Allah nasip ederse 15 gün sonra başka bir mahallemizde,  bir 15 gün sonra başka bir mahallemizde olmak üzere Tepebaşı'mızın her mahallesinde Mahalle Temsilciliklerimiz olacak ve 2023 yılında her zaman olduğu gibi yine Tepebaşı bölgesinde birinci parti olarak açık ara bir şekilde yine Tepebaşı'mızı şahlandıracağımıza inanıyorum. Çünkü ben teşkilatıma inanıyor ve güveniyorum. Tepebaşı'mızın her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyorum.."diyerek sözü, 

İl Başkanı Zihni Çalışkan'a bıraktı.

Çalışkan; Biz dimdik ayaktayız, Tepebaşı'nda hafta içi ve akşamın bu saatinde gümbür gümbür bu üç mahallemiz ile birlikte 2023'ün müjdecisi olarak Cumhurbaşkanımıza Tepebaşı'ndan Eskişehir'den en büyük desteği vereceğimize hep beraber söz veriyoruz.. dedi

Son olarak konuşma yapan İl koordinatörü Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek;

Böyle müzikleri ve açılışları özlemişiz güzel oldu 3 merkez mahallemizin böyle güzel bir açılış ile şenlendirilmesinden dolayı değerli ilçe başkanımıza emeklerinde ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Eskişehire gidip geldikçe şunu gördüm; gerçekten Eskişehir'in neye ihtiyacı var biliyormusunuz, Ak Belediyeciliğe ihtiyacı var. 2023 Eskişehir için çok önemli bir dönüm noktası olacak 2023 Eskişehir için 2024'de de çok önemli bir adım olacak teşkilatlarımızı görüyorum teşkilatlarımızda ki gayretleri görüyorum, bu gayretin karşılığınıda görüyoruz. Burada bu saate çoşkulu bir çok hemşehrimiz ile bir aradayız bu ekiplerden çok güzel iş çıkacak, size güveniyorum size inanıyorum, hep birlikte nice güzel işlere imza atmaya bir kardeşimiz olarak hazır olduğumu ifade etmek istiyorum yeni mahalle temsilciliğimiz hayırlı uğurlu olsun, dedi  ve Teşkilat mensuplarıyla kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirdi.