AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Eskişehir” programlarını coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirterek, programların bitiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Şehirde merkezinde ve ilçelerde gün boyu devam eden programlara; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MKYK Üyeleri; Ayhan Salman, Mehmet Ali Zengin, Metin Tarhan, Lütfiye Selva Çam, Sevan Sıvacıoğlu, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ve civar illerden çok sayıda milletvekili ile İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak, 14 ilçe başkanı ve çok sayıda teşkilât mensubu katıldı.

Şehir buluşmaları basın toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “2023 seçimlerine dokuz ay gibi bir süre kaldı. Bu süre içerisinde, seçim yaklaştı diye sahada olanlardan değiliz. Biz, bir önceki seçimin bitmesinin ertesi günü sahaya inen ve çalışmalara kaldığı yerden aynı heyecanla devam eden bir teşkilatın mensuplarıyız. Tabii korona virüs sürecinde sekteye uğrayan bu çalışmalarımız biz siyasetin gönül inşa etme olduğunu bilenler olarak kaldığımız yerden hızla devam ettik. Biz masanın gücüne değil, sahanın gücüne inanıyoruz. 2023 seçimlerinden inanıyoruz ki Cumhur İttifakı olarak çok büyük bir zaferle çıkacağız. Ama aynı zamanda AK Parti olarak da inşallah 16. büyük seçim zaferimizi elde edeceğiz” dedi.

Ardından söze devam eden Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, “Şehir buluşmalarında yapılan geniş çalışmalar ileriki süreçler için çok önem arz ediyor. Özellikle ilçelerimizde yapacağımız çalışmalar, değerlendirmeler ve gözlemler bizim de bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutacak. Biz bu işi çok önemiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Teşkilatlarının her daim diri ve sahada olduğunu belirterek, düzenledikleri programlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Çalışkan ise şunları kaydetti:

“AK Parti Teşkilâtları hep olduğu gibi her daim diri ve her daim sahada olmaya devam ediyor. Bu bağlamda saha çalışmalarımıza ara vermeksizin son hız devam ediyoruz. 2023’e doğru Şehir Buluşmaları Eskişehir programlarımız kapsamında; Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’ı, MKYK Üyelerimizi ve çok sayıda milletvekilimizi teşkilâtımızla birlikte şehrimizde ağırladık. Gece saatlerine kadar devam eden programlarımızı yoğun katılımla icra ettik.

14 İLÇEYE MKYK ÜYELERİ VE MİLLETVEKİLLERİYLE EŞ ZAMANLI ZİYARET

Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerimizde düzenlediğimiz programların yanı sıra 12 dış ilçemizde de programlar düzenledik. MKYK Üyelerimizin ve milletvekillerimizin katılımlarıyla dış ilçelerimizde eş zamanlı olarak; teşkilât ziyaretleri, 3 kademe mahalle başkanları toplantıları, hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelinerek, talep ve sıkıntılara dair sohbet edildi. Toplam 14 ilçede, MKYK üyelerimizin ve milletvekillerimizin katılımlarıyla birlikte eş zamanlı programlar icra edebilmek kolay iş değil. Bu denli geniş kapsamlı programları zaten yaparsa AK Parti yapar. Programlardan alnımızın akıyla çıkmak kıymetli teşkilâtımızın sayesinde. Her bir teşkilat mensubu dava arkadaşıma emekleri ve gayretleri için bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Davamız biz, hedefimiz 2023!”

Öte yandan, ilçe ziyaretlerine katılım gösteren MKYK Üyeleri ve Milletvekilleri listesi şu şekilde:

Odunpazarı – Fehmi Küpçü (Bolu Milletvekili)

Tepebaşı – Zeynep Yıldız (Ankara Milletvekili)

Alpu – Metin Tarhan (MKYK Üyesi – Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı)

Beylikova – Lütfiye Selva Çam (MKYK Üyesi - Ankara Milletvekili)

Çifteler – Fahri Çakır (Düzce Milletvekili)

Günyüzü – Hacı Turhan (Ankara Milletvekili)

Han – Arzu Aydın (Bolu Milletvekili)

İnönü – İshak Gazel (Kütahya Milletvekili)

Mahmudiye – Ceyda Çetin Erenler (Kütahya Milletvekili)

Mihalgazi - Asuman Erdoğan (Ankara Milletvekili)

Mihalıççık – Prof. Dr. Arife Polat Düzgün (Ankara Milletvekili)

Sarıcakaya – Selim Yağcı (Bilecik Milletvekili)

Seyitgazi – Ahmet Tan (Kütahya Milletvekili)

Sivrihisar – Emrullah İşler (Ankara Milletvekili)