Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz, eskisehir.net’e yaptığı açıklamada, mart ayında yapılması planlanan ilçe kongrelerinin pandemi nedeniyle ertelendiğini anımsattı. Bilim Kurulu’nun ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararlarına harfiyen uymaya çalıştıklarını ifade eden Burgaz, ertelenen 12 kırsal ilçe ve iki merkez ilçe kongrelerini ekim ayında başarılı bir şekilde yaptıklarını kaydetti.

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Burgaz, “5 Aralık’ta il kongremizi yapmayı planladık. Pandemi şartları ve alınan ilave tedbirler nedeniyle kongremiz ertelendi. Yurt çapında tüm il kongrelerimiz ertelendi. Nasip olursa 2021’de yapacağız. 5 Aralık’taki kongremize Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacak ve Millet Bahçesi başta olmak üzere bazı açılışlar yapacaktı. Cumhurbaşkanımızdan güzel şehrimiz için de bazı müjdeler bekliyorduk. Bunları öğrenmek için biraz daha bekleyeceğiz” dedi.
İl Başkanı Zihni Çalışkan liderliğinde Eskişehir’e ve partiye hizmet etmeye çalıştıklarını anlatan Burgaz, 7’den 70’e tüm Eskişehirlilere armağan edilecek Millet Bahçesi’nin en kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını bildirdi.