Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen koordinatörlüğünde, Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programlar iki gün boyunca devam etti.

Teşkilat Akademisi Eskişehir Eğitim Programı açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, bu tarz teşkilat içi eğitim programlarının önemini vurguladı.

hedefleri için çok daha fazla çalışmaları gerektiğini belirten Başkan Çalışkan, “‘Teşkilat Akademisi – Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin!’ eğitim programı bizler için çok önemli. Bu programlarımızın en temel amaçları, teşkilâtlarımızın 2023 seçimlerine motive edilerek, hazır hale getirilmesidir.

düşen görev, davamızın lideri Recep Tayyip ERDOĞAN'dan daha fazla çalışmaktır. Dünyada kan ve gözyaşının durmadığı her noktaya kadar imzasını atan ve 'Dünya beşten büyüktür' diyen bir liderimiz var. Bu bilinçle liderimize olan desteğimizi her daim sürdürmeliyiz.

O halde AK Parti Eskişehir Teşkilâtı olarak hepimiz; yeni bir şevk, inanç ve azimle önümüzdeki süreçte birlik beraberlik içerisinde yürümeliyiz. Çok şükür bunu yapabilecek gücümüz ve kuvvetimiz var! Çünkü hepimiz bu hikâyenin kahramanlarıyız! Bu hikâye bizim hikâyemiz. Davamız bir hedefimiz 2023!

hocalarım, eminim hepimizin faydalanacağı ve vizyonlarını geliştireceği ders ziyafetleriyle bizleri daha da aydınlatacaklardır.

Bu vesileyle gelecek vizyonumuza ve ufkumuza yön verecek ve büyük ölçüde istifade ettiğimiz eğitim programlarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, akademimizin başarılı şekilde tamamlanmasını diliyorum. Her bir teşkilat mensubuma şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Kalın sağlıcakla” diye konuştu.

Ardından sözü alan AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu, salgın nedeniyle sıkıntılı geçen 2 yılın geride kaldığını hatırlatarak, “AK Parti’nin Türkiye’yi getirdiği konumu ve konjonktürü, bölgesel ve dünya ikliminde yaşananları parti teşkilatlarıyla paylaşmak ve AK Parti’nin alışkanlığı olan halkla beraber çalışmasına dönüştürmek için eğitim faaliyetlerini başlattık.

Bu derslerden biz pandeminin bütün etkilerini ortadan kaldırarak; inanç özgüven kimlik, ruh, cesaret, aidiyet, çoşku ve heyecan dolu bir teşkilatı yeniden ihya ve inşa etmeyi hedefliyoruz. Bizler bu dersleri alacağız ki eğitimin en büyük amaçlarından bir tanesi de o yalan propagandalarına karşı dinç ve duruşunu bozmayan bir teşkilatı yeniden oluşturmak. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl bir lider olduğunu, milleti için, devleti için kefeniyle gezdiğini öğrendi. Bundan sonra asla ne liderinden ne de partisinden millet vazgeçmeyecektir. Bundan 2 yıl önce, 5 yıl önce, 10 yıl önce nasıl çalışıyorsak, ne yapıyorsak aynısını yapmak. Bunu başaracak güçteyiz ve başaracağız inşallah” dedi.

Teşkilat Akademisi’ne ilk gününde eğitimci olarak sırasıyla; Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Akademisyen Tarkan Zengin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Koordinatörü–Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu katıldı.

Programların ikinci gününde eğitimci olarak ise sırasıyla; Gazeteci İsmail Kılıçarslan, MKYK Üyesi Lüftiye Selva Çam, Yazar Hasan Basri Yalçın ve Serdar Tuncer katılarak, sunumlarını gerçekleştirdiler.

Teşkilat Akademisi Eskişehir Eğitim Programları, İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın eğitimcilere hediyeler vermesi ve teşkilat mensuplarının eğitimciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.