Çamlıca Mahalle Temsilciliğinin açılış konuşmasını yapan Başkan Çizmelioğlu; "Genel Merkez MKYK üyemiz ve İl Koordinatörümüz Sn. Ayhan Salman, MKYK Üyemiz Sn. Mehmet Ali Zengin, Bolu Milletvekilimiz Sn. Fehmi Küpçü ve Ankara Milletvekilimiz Sn. Zeynep Yıldız,  İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımız, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ak davamızın her bir kademesinde bulunan,  görev alan, gönül veren teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizin katılımı  ile gerçekleştiriyoruz "diyerek sözlerine şöyle devam etti;

"Hedef 2023 dedik bismillah dedik ve başladık. ilk mahalle temsilciliğimizi kısa bir süre önce Sütlüce-Yeşiltepe-Esentepe mahallerimiz için açmıştık Rabbim nasip etti bugünde ikinci mahalle temsilciliğimizi Çamlıca mahallemizde açıyoruz.

Durmadan yorulmadan Ak Davamız için çalışan, emek veren Teşkilat Mensuplarımız ve  hemşehrilerimiz ile birlikte ikinci mahalle temsilciliğimizin açılışını gerçekleştirmek için bir aradayız.

Bu güzel ve özel günümüze, bizler ile birlikte heyecan ve sabırsızlık ile bekleyen Ak davamısın gönüldaşları ikinci mahalle temsilciliğimizin açılışına hoş geldiniz..

Bugün bu kalabalık bu çoşku gösteriyor ki Ak Parti gümbür gümbür sahada... Tepebaşı teşkilatımız ilçemizin her bir köşesin de... Kapı kapı, gönül gönül, meydan meydan sahada olmaya da bundan sonra devam edecektir..

2023 hedeflerimiz doğrultusunda  Allah nasip ederse Tepebaşı'mızın her mahallesinde Mahalle Temsilciliklerimiz olacak, teşkilatıma inanıyor ve güveniyorum. Tepebaşı'mızın her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyor ve görüyorum..."diyerek sözlerini tamamladı.