Tepebaşı Belediyesi tarafından 4 merkezde; emekli, engelli ve şehit yakınları başta olmak üzere vatandaşların kullanımına sunulan Gönüllü Bahçeleri, koronovirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler eşliğinde vatandaşları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

2 Eylül Gönüllü Bahçeleri ve Mustafa Mansız Gönüllü Bahçeleri ile başlayan fide dağıtımına, Selami Vardar ve Batıkent Gönüllü Bahçelerinde devam edildi. Fide dağıtımı kapsamında her hak sahibine 4 çeşit olmak üzere 5’er adet, toplam 20’şer fide veriliyor.

374 kişiye 7 bin 480 fide

Patlıcan, salatalık, domates ve biber fidelerini teslim alan Gönüllü Bahçeleri sakinleri de memnuniyetini ifade ederek toprakla uğraşmaktan dolayı mutlu olduklarını söylüyor.

9 bin 66 metrekarelik Batıkent Gönüllü Bahçeleri, Zincirlikuyu Mahallesi’nde bulunan 6 bin 300 metrekarelik Selami Vardar Gönüllü Bahçeleri, Aşağısöğütönü Mahallesi’nde bulunan 29 bin 900 metrekarelik Mustafa Mansız Gönüllü Bahçeleri ve Aşağısöğütönü Mahallesi’nde yer alan 6 bin 585 metrekarelik 2 Eylül Gönüllü Bahçeleri, vatandaşların vakitlerini keyifle geçirdiği mekanlar olmaya devam ediyor.