Eskişehir iş ilanları için tıklayın

Başkan Alkan Mesajında, "Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkış tarihi ve emperyalizme karşı mücadelenin sürdürüldüğü Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak kabul edilen 19 Mayıs, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını pandeminin olagan üstü koşullarında kutluyoruz. 101 yıl önce bugun gerçekleşen bu tarihi olayın anlamı aslında gelecek inşa etmekti. Mücadele bu temelin üzerine kuruldu. 
Salgın öncesi gençler açısından olumsuz olan tablo   maalesef salgından sonra da olumsuz şekilde devam edecek gibi durmaktadır. Bugün ülkemizdeki gençler Mustafa Kemal Atatürk ün gösterdiği hedeflerden çok uzaktalar. Eşitsiz koşullar ülke gençliğini  geleceğini ve hayallerini beyin göcüne bağlar hale getirmiştir. Sınavlar gençlere adeta travma yaşatırken üniversitelerin durumu ortadayken nasıl bir gelecek bizleri bekliyor endişesi gençleri karamsarlığa itmektedir. En önemlisi ekonomik koşulların dayattığı işsizlik gençlerimizi hayatlarının baharında umutsuzluğa sevk etmektedir.  Ülkemizde  gençliğimiz sorunlarına çözümler beklemektedir. 
Gençliğin sorunlarını önemsemeyen, tutarlı ve planlı bir gençlik politikası geliştirmeyenlerin her yıl 19 Mayıs’ta çıkıp benzer nutuklar atmasının hiçbir anlamı yoktur. Çünkü sorunlar karşısında çözümleri olmayanların yaptıkları tek şey gençliğin sorunlarını görmezden gelmek olmuştur.
Biz diyoruz ki, gençlere eşit, özgür ve demokratik bir yaşam sunulduğunda 19 Mayısın ruhu taçlanacaktır!" ifadelerini kullandı.