Tepebaşı Belediyesi pandemi sürecinde ekonomik açıdan zor zamanlar yaşayan müzisyenleri desteklerken, vatandaşlar içinde anlamlı online konserler gerçekleştiriyor.

Müzisyenler ve Sahne Sanatları Derneği iş birliğinde, #HayatBirMüzik sloganı ile gerçekleştirilen konserlerin ikincisi, 14 Şubat Sevgililer Günü teması ile düzenleniyor. 14 Şubat özel konseri, Tepebaşı Belediyesi’nin “tepebasibld” adlı Youtube kanalından yayınlanacak.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da özel konser programlarına ilişkin değerlendirmesinde, “Müzisyen arkadaşlarımızla güzel bir iş birliği yaptık. 33 kişiden oluşan müzisyenlerimiz, 3 grup halinde konser verecekler. İlk konserimizde Türk şiirinin unutulmaz ismi Nazım Hikmet’i anmıştık. Halkımızın beğenisini kazanan konserlerimizin ikincisi, 14 Şubat gibi güzel bir tarihte yayınlanacak. Tüm müzikseverleri online konserimizi keyifle izlemeye davet ediyorum” sözlerini kullandı.

Programda birbirinden özel eserleri icra eden müzisyenler ile Müzisyenler ve Sahne Sanatları Derneği Başkanı Mustafa Demir de pandemi döneminde kendilerine desteği esirgemeyen Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.