22 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı kongresine Dr. Veli Görkem Pala aday olduğunu açıkladı. Av. Gürler Koçak ise, adaylıktan çekildi.
Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı kongresi; 22 Mayıs 2022 tarihinde pazar günü, Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat: 10.00 da başlayacaktır. Oy verme işlemi saat: 17.00’ye kadar devam edecektir.

Yoğun istek sonucunda
Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı’na; Başkan Adaylığı açıklamasında bulunan Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala yaptığı açıklamasında, ‘’Dünyanın her yerindeki her görüşten Emirdağlı hemşerilerimin yenilik için yoğun istekleri sonucunda birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla hiçbir hemşerimizi öteki görmeyerek büyüklerimizin, vakfımıza bugüne kadar hizmeti dokunan herkesin tecrübelerini ve görüşlerini dağarcığımıza alarak Emirdağlılarla bir ve beraber bir yola çıkıyoruz. Hedefimiz; bir ve beraber olmak. Bize duyulan bu güveni boşa çıkarmamak en büyük sorumluluğumuz olacak. Yolumuz açık olsun’’ dedi.