Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ ilçesinin Karşıyaka Mahallesi'nde inşaasına başlanan, arsasını Emirdağ Belediyesi'nin tahsis ettiği, Fidan - Ali Altıntaş ile Afyonkarahisar Valiliğinin yapımını gerçekleştireceği, Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu'nun temel atma programına katıldı.

Törende konuşan Başkan Koyuncu; “Bugün yine güzel hayra tanıklık etmek için buradayız. Anaokulumuzun temel atma törenine katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz hizmet için yola çıktığımızda; Emirdağ'da ne yaparsak yapalım, öznesinde insan olacak demiştik. Yaptığımız kültür merkezi, yüzme havuzu, gençlik merkezi hepsinin demir ve çimentodan ibaret olduğunu, bu nedenle asıl yatırımı eserlere ruh katacak unsur olan çocuklara ve gençlere yapacağımızı söylemiştik. Çıktığımız bu yolda bizlere destek olan başta hayırseverlerimiz Fidan - Ali Altıntaş olmak üzere, Afyonkarahisar Valiliğimize, Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Temeli atılan anaokulumuz büyüyen ve gelişen Emirdağımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Düzenlenen anaokulu temel atma törenine Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, hayırseverler Fidan - Ali Altıntaş ve kurum amirleri katıldı.