Çağfen Koleji Anadolu Lisesi’nde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ÇAĞFEST Gençlik gerçekleştirildi.

Kermes ve atölyeler düzenlendi

ÇAĞFEST Gençlik Şöleni’nde Okul Aile Birliği, öğretmenler ve öğrencilerin el ele hazırladığı kermeste hazırlanan yiyecek ve içecekler sunuldu.

Çikolata, Seramik, Mum, Takı, Sukurusu Atık Kağıt, Resim, Tattoo atölyelerinde öğrenciler ve katılımcılar renkli çalışmalara imza attı, her atölyenin ortaya çıkardığı ürünler sergilendi.

Yarışmalar ve oyunlarla doyasıya eğlendiler

Dil grubu öğretmenleri FRANGLAIS etkinliği ile twister ve super chance oyunlarını gerçekleştirdi, öğrenciler doyasıya eğlendi.

Beden Eğitimi öğretmenleri de ödüllü legen pong ve yetenek yarışmaları düzenledi, yarışmaların sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ödüller takdim edildi.

80’ler korosundan konser

Müzik öğretmenleri de öğrencilerden oluşan 80’ler korosuyla verdiği konserle ÇAĞFEST Gençlik Şöleni’nde güzel bir sürpriz yaptı. Öğrenciler ve katılımcılar verilen konsere coşkuyla eşlik etti.

DJ performansı ile devam eden ile ÇAĞFEST Gençlik Şöleni’nde öğrenciler ve şölene katılanlar coşkuyla 19 Mayıs'ı kutladı.

Kermes ve atölyelerin geliri TEV’e bağışlandı

ÇAĞFEST Gençlik Şöleni boyunca kermes ve atölyelerden elde edilen gelirin Türk Eğitim Vakfı'na bağış olarak aktarılacağı açıklandı. Daha önceki birçok etkinlikte de elde edilen gelirleri de Türk Eğitim Vakfı'na bağışlayan Çağfen Koleji yine takdir toplayan bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış oldu.