Cihangir Ailesi’nin 11 yaşındaki çocuğu Batuhan ile 5 yaşındaki çocuğu Berham’a sünnet mutluluğunu yaşatmak, hayallerini gerçekleştirmek için Ali Güven Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri büyük bir titizlikle çalıştı.

Bu proje kapsamında aileyle görüşülüp çalışmalar ailenin dileği doğrultusunda yürütüldü. Öncelikle 300 kişilik sünnet düğünü için davetiyeler bastırılıp, aileye ulaştırıldı. Sünnet çocuklarıyla düğün için alışverişe çıkılıp, gerekli düğün kıyafetleri alındı.

Düğünde ikram edilecek kuru pasta, yaş pasta, meşrubatlar okul Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından, düğün salonu ve sünnet arabası süslemeleri, sünnet kına organizasyonu Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlandı.

15 Haziran Çarşamba günü Sünnet Düğünü davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Fotoğraf ve video çekimiyle bu özel günü Ali Güven Ailesi kalıcı hale getirdi.

Müdür Töre, makam aracını sünnet düğünü için tahsis etti

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre makam aracını sünnet konvoyu için tahsis ederek bu anlamlı günde çocukların mutluluğunu artırdı. Çocuklar makam aracına binmenin coşkusunu yaşadı. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan Ali Güven Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Düğün salonunda düzenlenen Cihangir Ailesi’nin sünnet düğününe katılarak ailenin sevincine ortak oldu.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, tablet ve hediyelerle sünnet çocuklarını sevindirip, düğünde ailenin onur konuğu oldular.