Susurluk’ta geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Çekiçler Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çekiç ve eşi Özlem Çekiç, vefat eden Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın eşi Fatma Ara ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Mahmud Sami Ramazanoğlu Camii’nde gerçekleşen cenaze törenine Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Recep Taşel, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Salim Acabay, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESESOB) Başkanı Ekrem Birsen, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya, Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Özlem Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tekgöz, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ile birlikte genç çiftin sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çekiç çifti ve Ara’nın cenazeleri, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’a defnedildi.

Çekiç kardeşlerden en büyüğü olan Hasan Çekiç’in oğlu Mustafa Çekiç, aynı zamanda Eskişehir Ticaret Odasında (ETO) divan katipliği de yapıyordu. Özlem Çekiç ise Erdoğan Tekgöz’ün kardeşinin kızı.