Pazarlamakolog firmasıyla hizmet veren Busena Çelik Zümbül, son olarak Eskişehir Halkbank Organize Sanayi Şubesi Kobi Danışmanları ve Şube Müdürü ile ‘Yeni Nesil Ticaret ve Doğru Dijital Ayak İzi’ eğitimini gerçekleştirdi. Zümbül, “Farklı sektörlerden farklı profesyonellerle bir araya gelerek bilgilerimizi paylaşmak mutluluk verici” dedi.

Zümbül bir süre önce de Eskişehir Barosu Eğitim Kültür Sanat Spor Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Avukatlar İçin Doğru Dijital Ayak İzi ve Kişisel Marka Yönetimi’ seminerinde komisyon üyelerine özel bir sunum yaptı. Zümbül “Şehrimizde mesleki profesyonellerin yenidünyada iş yapış şekillerimizin adaptasyonu üzerine kendileri için eğitim yatırımı yapması ve bu alanda işlerini profesyonellere emanet edebilmesi çok kıymetli. Hep beraber Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ışıklı yolda birlikte büyüyelim ve gelişelim” diye konuştu.

TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu’nca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın kooperatifleri ve kadın girişimcilere yönelik düzenlenen ‘Yeni Dünyada Marka Olmak & Hibeler ve Destekler’ başlıklı eğitimi Dilara Serintürk ile birlikte vermişti.
Zümbül, X Design Factory’nin Modüler Sahbetler programında da gençlerle pazarlama ve girişimcilik üzerine sohbet etti.

Birollar Otomotiv] ve TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte #sheismercedes organizasyonunu gerçekleştirdi. Eskişehir’de farklı iş alanlarında çalışan iş kadınları ve yöneticilerinin özel davetle katılım sağladığı etkinlikte inovasyon ve sağlıklı yaşam başlığı altında konuşuldu. Bu organizasyonda TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Elif Gürkaynak ile birlikte görev almıştı.