Atatürk Parkı'nda Başkan İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nu karşılayan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve eşi Berat Subaşı ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek İmamoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Başkan V. Subaşı'ndan bilgi alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu daha sonra Şeyh Edebali türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ni ziyaret etti.

Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü Mesut Ünver, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan İmamoğlu ve beraberindeki heyete, ilimiz tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nu Bilecik'te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Başkan V. Subaşı konuğuna, Bilecik seramiğine yansıtılmış Atatürk portresi hediye etti

"Mimari çizimi kendime ait olan Atatürk Parkı'nda değerli konuğum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nu ağırladığım için büyük mutluluk duydum" ifadelerini kullanan Başkan V. Subaşı
ayrıca Bilecik Belediyesi'ne sağladığı katkılar dolayısıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çok teşekkür ettiğini kaydetti.